Objava o nepostojanju osobe

Ova objava je samodeklarativni dokument u kojem čovjek izriče ono što on jest. To je javno objava o samome sebi i svojim “uvjetima poslovanja” Uvjeti poslovanja služe kao štit protiv agenata koji poslije nemogu kazati nismo znali da to što smo radili nekome nanaosi štetu. Objava je i duhovno deklarativni dokument, ali i ugovor potpuno pravno valjan u ovakvom sistemu.

Dokument “objava” u potpunosti je u suglasnosti sa pravilnikom pravnog sustava, jer da ga nebi sutra netko diskreditirao iz proceduralnih razloga poštovali smo sva pravila sustava. Obilježja zakona i rješenja unutar sustava jest da se koriste oni koji su bili na snazi tog dana. Tako npr. ako je netko počinio štetu i sudi mu se nakon 5 godina primjenjuju se članci zakona koji su vrijedili tada a ne u trenutku suđenja. U trenutku nastajanja ili pokretanja spora ili pravne procedure u obzir se uzimaju dokumenti koji su bili na snazi/pravomoćni tada. Pa prema tome nikakav dokument nemože vrijediti retrogradno pa tako niti “objava” bez obzira na (ne)istinitost istog. Ona vrijedi kao činjenica u pravnom postupku kad je postala pravomoćna, a to je u ovom slučaju 30 dana nakon uručenja. Objava ne poništava ugovore koji su potpisani prije bez obzira jesu li oni prevarantski ili nisu. To jednostavno ne funkcionira tako u sustavu. Ugovor vrijedi od dana potpisivanja ili ignoriranja.Dokument “objava” u potpunosti je u suglasnosti sa pravilnikom pravnog sustava, jer da ga nebi sutra netko diskreditirao iz proceduralnih razloga poštovali smo sva pravila sustava. Obilježja zakona i rješenja unutar sustava jest da se koriste oni koji su bili na snazi tog dana. Tako npr. ako je netko počinio štetu i sudi mu se nakon 5 godina primjenjuju se članci zakona koji su vrijedili tada a ne u trenutku suđenja. U trenutku nastajanja ili pokretanja spora ili pravne procedure u obzir se uzimaju dokumenti koji su bili na snazi/pravomoćni tada. Pa prema tome nikakav dokument nemože vrijediti retrogradno pa tako niti “objava” bez obzira na (ne)istinitost istog. Ona vrijedi kao činjenica u pravnom postupku kad je postala pravomoćna, a to je u ovom slučaju 30 dana nakon uručenja. Objava ne poništava ugovore koji su potpisani prije bez obzira jesu li oni prevarantski ili nisu. To jednostavno ne funkcionira tako u sustavu. Ugovor vrijedi od dana potpisivanja ili ignoriranja.

U REPUBLICI HRVATSKOJ živ čovjek se ne može zaposliti niti raditi kod ikoga niti dobijati plaću niti otvoriti račun u banci, niti može potpisati ugovor kojeg će sustav poštivati. Dakle trebaš biti oprezan pri takvim radnjama jer možeš navući na vrat sve žive moguće inspekcije i porezne sustave itd… jedino ako si ti vlasnik tvrtke u kojoj si zaposlen, ali to je već druga stvar jer trebaš tako izbaciti tvrtku iz sustava, zapravo niti ne raditi preko nje, ali onda je pitanje tko će htjeti poslovati sa tobom. Situacija je mnogo kompiciranija nego što misliš, pa stoga i jest rečeno da jednom nogom izlazimo iz sustava,a drugom ostajemo. Bolje rečeno sustav ostaje onakav kakav jest samo što se objavom uvodi u sustav nepoznanica koju sustav nikad prije nije vidio – živ čovjek. Budući da se objava tiče samo onog tko ju je napisao i potpisao ne možeš nikoga prisiliti da s tobom potpisuje ikakve ugovore kakve netko ne želi. OSOBA nije tvoje vlasništvo već vlasništo kreatora te osobe – a to je REPUBLIKA HRVATSKA tako da bi bilo dobro već jednom shvatiti da OSOBA nije naša da se njome koristimo i da se njome ne smijemo koristiti – osim pod prisilom kada nikakve druge opcije nemamo.

Arbitražni sud je uspostavljen isključivo iz razloga jer institucije uopće ne potuju volju živog čovjeka niti mu nude ikakvu zaštitu.

Sklapanje ugovora sa državom o arbitraži ni u kom slučaju nemora biti napravljen putem objave već bilo kojeg drugog dokumenta, i taj ugovor nije ograničen samo na državu i njenu agenturu već na bilo koga. Revolucija se vodi papirima. Sjednite i počnite pisati, ali prije toga naučite.

Primjer jedne objave je ovdje:

OBJAVA-za-web-kon